MENU
18:47 | May 7, 2017

VITAMIN WELL DAY

Training & Exercise
fashionablefit

VITAMIN WELL DAY by FASHIONABLEFIT 

Helgen kickades igång med ett superhärligt event i vår studio tillsammans med Vitamin Well och deras nya sockerfria dryck Free Style. Massa tjejer, girl power och svett följt av brunch och mysigt häng. Energin i studion var verkligen på topp, så himla underbart! Jag ser verkligen fram emot fler events tillsammans med Vitamin Well Free Style.

Tack till alla grymma tjejer som kom och svettades och spred så magisk energi. Och tack till Vitamin Well för ett fantastiskt event.


A little look at what our Saturday in the studio looked like. We had such a great event together with Vitamin Well new sugar free bevarage Free Style. Lots of girls, girl power and sweat followed by brunch. The energy in the studio this Saturday morning was beyond amazing! I loved every minute of the event. I can’t wait for more events together with Vitamin Well Free Style.

Thanks to all gorgeous girls that came and sweat in style with us, and thank you Vitamin well for a great event.

I samarbete med Vitamin Well   

3 Responses to “VITAMIN WELL DAY”

Leave a Reply

  • (will not be published)