MENU
15:51 | May 2, 2017

FASHIONABLEFIT SS17

Fashion,Fashionablefit
fashionablefit

FASHIONABLEFIT SS17 – HERE 

Dagen är här!! Just nu saknar jag ord… försöker greppa och landa i att vi verkligen har lanserat FASHIONABLEFIT 11’11. Det är mycket blandade och häftiga känslor nu. Tusen tusen tack för att ni alltid är så otroligt supportande i allt jag gör. Ni är BÄST och jag är evigt tacksam! Massa kärlek och positiv energi till er <3

HÄR kan ni kolla in kampanjen och alla plagg.

Ps. Bara att fråga om n i är osäkra på storlekar <3 ds.


The day is here!! I’m lost for words and overwhelmed… I’m just trying to wrap my head around that we have finally launched FASHIONABLEFIT 11’11. I’m so incredibly grateful for all your love and continues support in everything I do. Your the BEST!!! Thank you thank you so much. Sending you all lots of love and positive energy! <3 

Ps. Just let me know if you have any concerns regarding sizes  etc. ds

11 Responses to “FASHIONABLEFIT SS17”

 1. Lisa on

  Så fint allting – stort grattis! Eftersom du nämnde det: hur är storlekarna? Lika de på plaggen från dina tidigare kollektioner hos Nelly? Jag tror jag är ungefär samma storlek som du, men osäker på om jag ska beställa S eller XS. Tack!

  Reply
 2. Nea on

  Grattis till kollektionen! En liten vink; dubbelkolla språket! Den här meningen är tex helt oförståelig “11’11 SYMBOLYSERAR DELVIS ATT FASHIONABLEFIT STÅR FÖR ATT ÄVEN OM VI ÄR UNIKA STÅR VI LIKA, OCH ATT NUMMER ETT ALLTID ÄR ATT STRÄVA EFTER ATT VARA DEN BÄSTA VERSIONEN AV SIG SJÄLV”. Du menar säkert “symboliserar dels…, dels”. “Delvis…, och” är inte korrekt svenska. Inte heller är det korrekt att skriva ” för att även om” efter varandra. Du har skrivit “står vi lika” men du menar säkert står vi enade ( jmfr eng. united). Och såklart symboliserar, inte “symbolserar”.

  Reply
 3. Alice on

  Hur är den guldiga jackan i strl? Är vanligtvis en S i överkropp men vill inte att den sitter för tight.
  Superfin träningsjacka verkligen!!

  Reply
 4. Jackie on

  Hej! Vill bara säga att kollektionen är grym och det är så fina plagg i kollektionen! 🙂 Har dock en liten fråga ifall High Rise seamless tights svarta är genomskinliga eller liksom tunna i materialet? Kör mkt benböj och gruppträning där vi böjer oss fram mkt så det är viktigt att tightsen täcker 🙂 tack på förhand! <3

  Reply
  • fashionablefit on

   Hej Jackie, Helt ärligt så kan det absolut vara så att vi ljus kan de lysa igenom lite. Det är supersvårt att få till och jag sourcas material konstant för att undvika detta. Personligen är det inget stort problem för mig i den här modellen. Kram!

   Reply
 5. Bella on

  Jättefin kollektion! Älskar speciellt de med banden. Undrar lite om storlekarna. Hur är det med crossover front topp, hur är storleken? Kan man jämföra med din förra kollektion hur storleken är? Beställde en storlek större för vill inte den ska bli för trång. Hur är vadderingen? Tunn eller lite tjockare? Vill inte den ska platta till. Bh-n som ser likadan ut verkar inte ha vaddering alls?
  Är tightsen storleksmässigt samma som förra kollektionen?

  Reply
  • fashionablefit on

   Tusen tack Bella!

   Topparna med cross over är vanliga i storleken. Jag har lite byst men kör XS iaf. Det är ingen vaddöring men dubbellager och resår under. Bröstet plattas inte. Jag skulle säga att tightsen är ungefär som tidigare. Kör på den storleken du brukade ta och byt om det inte passar. 🙂 Kram!

   Reply
 6. Johanna on

  Hej 🙂

  Jag kika på de två svarta tightsen med mesh på sidorna. Hur skulle du säga att de skiljer sig i “feeling”. Mer konkret, jag tränar mest i 2xu och Lululemons standard modeller så support är liksom min grej. Fattar att ingetdera är kompressionstights men gillar när de sitter åt ordentligt. Vilka hade rekommenderat då?

  Samt, brukar ha xs i tights. Är dessa true to size?

  Allt gott,
  Johanna

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)