MENU
13:26 | April 17, 2017

BTS SS17 SHOOT

Fashion,Fashionablefit
fashionablefit

Behind the scenes Fashionablefit ss17 collection shoot – Launch 2nd of may at nelly.com

Känslan att stå bakom bästa Rami som creative director  när han och modellerna totalt briljerar är obeskrivlig. Kan inte fatta att vi äntligen ska lansera FASHIONABLEFIT som sitt egna varumärke. Yes… jag grät av lycka flera gånger under dagen. Det är en magisk känsla att se sin vision och dröm bli verklighet. Chanelle och Kimberly är två underbara tjejer jag har hittat med hjälp av vänner via Instagram. Vilka stjärnor, helt fantastiska modeller. Min vision för varumärket är bland annat att Fashionablefit ska stå för mångfald. Jag vill lyfta alla kvinnor i våra kampanjer, storlek som etnisk bakgrund. Det är så viktigt för mig att visa att vi är alla olika men vackra på vårt unika sätt. Och jag vill att ALLA ska känna att de verkligen kan rocka en Fashionablefit outfit!

Stay tuned för mer kampanjbilder med några andra badass tjejer! <3


Our first campaign shoot for FASHIONABLEFIT ss17. I can’t even describe the feeling standing behind my dear friend and favorite photographer Rami Hanna as creative director for my own label. What an absolute dream team I had on set. It’s so so surreal that we are just two weeks out from finally launching Fashionablefit. Yes… I cried several times during the day, my dream and vision was becoming reality in front of my eyes. Chanelle and Kimberly two models that I casted with help from friends via Instagram were mind blowing infront of the camera. I cannot wait to show you the entire campaign. Furthermore my vision for the brand is to stand for diversity. I want Fashionablefit to be a brand that embraces diversity, size as well as ethnical background. It’s so important to me to encourage that we are all different and beautiful in our own unique way, no matter size or nationality. And I truly hope that every woman will feel comfortable to rock a Fashionablefit outfit. Because I know you can! 

Stay tuned for more BTS from our campaign shoot with some more badass women. <3 

12 Responses to “BTS SS17 SHOOT”

 1. malin on

  väldigt proffsiga foton och supersnyggt som alltid! Bra jobbat!!
  Saknar inlägg på bloggen bara, vore så kul att läsa oftare..älskar dina inlägg!

  Reply
  • fashionablefit on

   Hej Malin, åå tusen tack! Jag förstår <3 Jag ska försöka uppdatera lite oftare. Blir så glad att du säger att du saknar det. <3 <3 Är det något speciellt som du gillar eller är det generellt med mer uppdateringar bara? KRAMAR <3

   Reply
   • Johanna on

    Hmm det finns XS men bara vissa XL? “Jag vill lyfta alla kvinnor i våra kampanjer, storlek som etnisk bakgrund” låter ju grymt men jag ser två, väldigt snygga, men normativt smala personer på de här bilderna. Kommer kanske en större variation när alla bilder är klara?

    Reply
    • fashionablefit on

     Hej Johanna, Det stämmer som d är inne på… alla bilder är inte klara av en rad olikko anledningar som jag inte kunnat styra! Jag står fast vid mina värdeord och vision. Jag hoppas bara att ni har lite tålamod så det inte alltid går som man önskat och planerat. Storlekarna baseras på tidigare säljsiffror. Skulle det finnas en efterfråga och om ni som kunder efterfrågar andra storlekar kommer jag alltid lyssna. <3 <3

     Reply
     • Johanna on

      Gillar verkligen att du svarar på kommentarer! Problemet är när utbudet baseras på tidigare siffror o det aldrig har funnits storlekar för oss som kanske anv xxl. Hur ska företagen då någonsin kunna se att vi efterfrågar träningskläder som passar även våra kroppar?

     • fashionablefit on

      Jag tar med mig detta och lyfter det med mitt team. Jag tycker det är en självklarhet!! Och jag ska verkligen kriga för att det blir ändring till kommande släpp. <3 Tusen tack för feedback och jag är ledsen att jag inte kunnat leva upp till detta idag. Kram Hannah

Leave a Reply

 • (will not be published)