MENU
17:24 | March 16, 2017

COMPETITION – UBX

adidas
fashionablefit

Hej fina! Nu har jag en superrolig tävling tillsammans med adidas och Stadium. Jag har fått möjligheten att bjuda in till en löparupplevelse med mig och nya adidas Ultra Boost X. Tio tjejer kommer få testa och bli kittade med min nya favorit-löparsko. Eventet är lördag den 25/3 kl 13.00 och vi möts upp på Stadium Drottninggatan. För att vinna en plats och bli kittad vill jag att du berättar vad löpning är för dig och varför du springer… det kan vara vad du älskar med löpning likväl som vad som kanske skrämmer och utmanar dig. Motivera även varför just du ska vinna. Vinnarna dras och kontaktas imorgon fredag 17/3.  Lycka till! Kram Hannah

I samarbete med adidas och Stadium

16 Responses to “COMPETITION – UBX”

 1. johanna on

  Löpningen får mig att känna mig fri, samtidigt som den utmanar mig att orka lite till, öka på tiden och orka springa längre. Efter ett brutet ben, operation, rehab, vidare problem med läkning och ännu en operation följt av lite rehab är jag äntligen redo att börja springa igen. Att behöva börja om från noll igen känns otroligt jobbigt, men samtidigt är jag så redo, laddad och framför allt taggad för att äntligen komma ut i löpspåret igen! Innan jag bröt benet var målet att förbättra min tid på milen, nu är målet att kunna springa igen. Baby steps får jag säga till mig själv, baby steps.

  Reply
 2. Pernilla on

  Löpning för mig betyder rätt mycket. Jag använder det som avkoppling, tävling och socialt när jag springer med vänner istället för en promenad. Älskar att springa tävlingar och gör det runt om i världen. Ska springa mitt 19e marathon i LA på söndag. Min filosofi är att alla kan springa och på jobbet peppar jag kollegor genom en löpargrupp och ett årligt lopp. Hade varit superkul att vinna en plats till lördagens event!

  Reply
 3. Rebecca on

  Jag skulle bli överlycklig om jag vann, med de enkla motiveringen att jag aldrig någonsin vinner något 🙂
  Och jag kommer bära de nya adidas ultra bost X med största stolthet!

  Löpning betyder mycket för mig, det slog mig speciellt efter att jag föll av min häst olyckligt förra året vilket resulterade i en bruten rygg. Att tvingas lägga löpningen på hyllan i 6 månader fick mig att inse hur fantastiskt kul och vilket balsam det är för välmåendet. Nu är jag tillbaka i löpspåren, mer motiverad än någonsin och laddar inför sommarens alla lopp 🙂 Hade varit fantastiskt att pryda tassarna med ett par ultra boost!

  Kram!

  Reply
 4. Veronica on

  Why I run? Jag springer för att det är tidseffektiv träning haha. Jag bor nära årstaviken i Stockholm (perfekt löpspår!) så har faktiskt närmare till löpspåret än till gymmet. Det är helt perfekt eftersom jag gillar att träna på morgonen innan jobbet (alltid stressigt) och istället för att stressa och trängas på tunnelbanan för att ta mig till gymmet kan jag börja träningspasset direkt när jag kliver utanför porten. Jag älskar löpning just på grund av friheten att träna när man vill och vart man vill!

  Löpning är också lite som terapi eftersom man får både träning samt chans att samla tankarna. Dessutom finns det få gympass som kan slå känslan efter en löprunda utomhus nu när vårvärmen och solen sakta börjar komma!☀️

  Jag skulle vilja vinna för mina nuvarande löparskor är gamla och dåliga. Ska springa ett lopp för tjejer i vår och skulle hemskt gärna byta ut mina tunga, fula skor till dessa snygga girlpower skor som jag hört ska vara framtagna just för tjejer 🙌🏻. Tror även de skulle ge mig en ultraboost att springa lite fortare på mina vanliga löprundor runt årstaviken 👟🏃‍♀️💨

  Skulle även va sjukt kul att få springa med dig och massa andra tjejer! 💥🙋

  Reply
 5. malin on

  Just nu så är löpningen min meditation. Det är den enda tiden på dygnet när mitt huvud rensas och alla tusentals snurrande tankar stannar för en stund. Det är magiskt och jag är så tacksam för att jag får och kan springa skitsnabbt i vårsolen och känna mig levande och stark! <3

  Reply
 6. Ingrid on

  Löpning är för tillfället en stor utmaning för mig. Jag strävar efter att vara nöjd med mina tider och bara tycka att det är skönt, inte jämföra mina nybörjartider med vad jag tycker vore rimligt att springa en viss sträcka på. Jag tycker det vore så bra att gilla löpning, det finns så många fördelas samtidigt som det är ett väldigt enkelt sätt att komma ut i naturen på. Ett par nya löpskor hade nog hjälpt mig på traven 😉

  Reply
 7. Tina on

  Löpning är för mig beviset på att ingen annan än jag sätter mina egna ramar. Fick under hela min uppväxt höra att jag inte var “bra” på att springa, att det inte var för mig och att jag bara skulle tycka det var tråkigt (för att andra i min omgivning kände så inför löpning, inte jag). Insåg när jag gjorde slut med mitt ex att jag låtit andra sätta ramen för mig, föräldrar, lärare, pojkvänner, sjukdomar – istället för att göra det själv, och började springa. Segern och känslan när jag tog mig igenom min första mil och mitt första halvmarathon var obeskrivlig, det var så mycket i det som var ett bevis för min egen styrka. Den glädjen i att hitta styrkan i sig själv är jag gärna med och förmedlar vidare 🙂

  Reply
 8. Anna Cronqvist on

  Hej Hannah! Alltså löpning…wow, löpning för mig har gått från att vara ett sätt att utagera känslor och förbränna kalorier till att numera vara ren meditation. Jag har till följd av stress både på jobb och privat testat de flesta typerna av meditation men har insett att min kropp stänger av tankar och stress med hjälp av rörelse snarare än stillasittande. Jag började med meditativa tysta promenader men det räckte inte för att koppla bort stress och tankar. Efter lite experimenterande började jag med löpning, intervaller eller långdistans spelade ingen roll men jag körde utan lurar med naturen som musik. Wow. Jag kunde plötsligt känna kopplingen mellan kropp och huvud och la märke till hur mina muskler jobbade samtidigt som mitt huvud fick en paus. Nu har jag mediterat med hjälp av löpningen i flera månader och det är helt livsomvälvande. Jag slutar varje runda med 10 minuter stilla på närmsta bänk eller gräsplätt (beroende på väder). Det skulle vara så kul att få springa med dig Hannah och andra löpare, och så klart att få testa en ny löparsko. Jag har blivit tokig i att investera i olika löparkläder men skor har jag inte investerat i, mest för att det finns så mycket där ute och i och med att det är en investering för kroppen är jag så rädd att köpa fel. Hoppas vi ses nästa lördag! Grattis till fashionablefit stuido förresten, så grymt coolt!

  Reply
 9. Eva Fröven on

  Jag har alltid haft en hatkärlek till löpning, när jag var yngre var löpning en del av tex handboll eller fotbollsträning. När jag sedan slutade med dessa sporter var löpning något jag kunde fortsätta med, men just med en hatkärlek. Efter lite utmaningar så som tjejmilen, triathlon och Göteborgsvarvet växte kärleken och även förståendet för löpning. Hur enkelt det är och att det bara behövs ett par skor och träningskläder. Det tog 1 Lidingölopp, 3 Göteborgsvarv, ett par milslopp och många träningstimmar att förstå, att löpning är den bästa och enklaste träningen för mig!
  Jag vill gärna vinna de nya adidas boost för att vara redo att ta upp löpningen igen i sommar/höst, efter ett vad det känns som nu långt graviditetsuppehåll! Jag längtar ut till skogen!

  Reply
 10. Vase Atanasoska on

  I love running !!! There is no other activity that can give you the feeling of being yourself in an alternative universe where you are completely on your own, your body and mind fully challenged, only then you can realize how strong you really are and capable of doing much more than you have ever imagined. Running for me is a way to dream big – sport through which I discovered my thirst for competition and self-improvement.

  Now I am getting ready for the first race of the year – ASICS Premiarmilen – one of the shorter races to get me ready for the Skopje Marathon 2017 which will take place in Skopje, Macedonia on the 7th of May. I am also excited to participate for a second time to the Stockholm Marathon on the 3rd of June 2017.

  Adidas has always been one of my favorite brands and I will be extremely happy to be part of the group testing the ULTRA BOOST X shoes in Stockholm. Indeed, this is one of the things that I love the most about running – the connection with people who share the same passion and enthusiasm as me and the opportunity to meet new inspiring people and to make new friendships.

  Sportively yours,
  Vase

  Reply
 11. Isabelle on

  Löpning är en ögonöppnare! Den finns i mitt liv av för att vidga mina perspektiv av två anledningar
  1. koppla bort och skapa klarhet när för många bollar finns i luften, den får mig att komma tillbaka och få en tydligare rytm i vardagen. Att processa och reflektera tankar kan jag göra med att olika intervaller, sekvenser och tempon. Jag känner mig lugnare och mer organiserad efteråt, och vet hur jag ska strukturera mig.
  2. utforska ställen och platser jag tidigare inte hade tagit mig tid att ta mig till om jag inte kunnat vara mobil eller röra mig så snabbt. I en ny stad, på semestern eller att följa med till en kompis landställe över helgen. Då passar jag på att träna och utforska samtidigt.

  Nu ser jag fram emot alla kvällslöpningar när det börjar bli ljust, och utforska ställen på alla resor jag ska göra under våren och sommaren för en timme egentid på morgnarna.

  Reply
 12. Disa on

  Åh kanske är lite sen på det!
  Anyway så löpning för mig är skräckblandad förtjusning. Jag springer för att jag är och känner mig som en duktig löpare och får en kick av att klara både stora och små mål men tyvärr är vägen till målen inte alltid det roligaste, blir ibland en del blod, (framförallt) svett och tårar!

  Reply
 13. Alexandra on

  För mig betyder löpningen frihet. Att ha möjligheten att kunna springa och få en starkare och friskare kropp är för mig guldvärt. Det är även ett sätt för mig att utmana mig själv genom att hela tiden vilja bli bättre och snabbare. Löpningen är helt enkelt både avkopplande likväl som det är utmanande! <3

  Reply
 14. Amanda on

  Åh vilket pris! Jag springer för att det får mig att känna mig stark. Ibland när jag springer kan jag känna en sån tacksamhet och få ett glädjerus över vad min kropp kan göra, att jag kan pusha mig själv till att klara sånt jag inte kunde för ett år sen. Vissa dagar springer jag för att slippa tänka på annat än att springa, andra dagar springer jag för att få klarhet i de tankar jag har. Precis som många andra skrivit är det en typ av meditation, det får mig att må bra och ger energi till att orka med allt annat – och de dagar jag tar en paus från alla måsten, så kan jag klappa mig själv på axeln efter en härlig runda som kan vara precis så kort eller lång som jag känner för. Älskar att det bara är att snöra på mig skorna och sen är världen min. Jag sätter mina egna mål och gränser. Löpning gör mig starkare både fysiskt och psykiskt och den får mig att känna mig fri! <3

  Reply
 15. Hedda Söderberg on

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

  Reply
 16. Rebecca on

  Hej Hanna,

  Bästa priset jag vunnit! Skorna är magiska!
  Tusen tack!
  Kommer du mejla över bilderna vi tog?
  Hade varit superkul att se dem.

  Kram!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)