MENU
16:31 | March 13, 2017

WE GRIND ‘TIL WE OWN IT!

Fashionablefit,Fashionablefit Bootcamp
fashionablefit

Some snaps from our first days open in adidas x Fashionablefit Studio 

Wow vilken vecka vi har haft! Det har varit så hysteriskt mycket med öppningen av studion och allt därtill samt slutspurten inför lansering av min kollektion. Vi hade premiär av studion på Internationella Kvinnodagen, och herregud vilken girlpower dag vi hade. Så mycket härlig och upplyftande energi! Idag kickade vi även igång första bootcampet och det känns så himla härligt att ääääntligen vara igång med campsen igen. Å vad jag älskar detta!

Måste även ge en shoutout till min fantastiska kollega Damla. Jag har varit själv i mitt bolag väldigt länga (läs kontroll-freak) så det känns så fantastiskt att äntligen ha en kollega att bolla, växa och utveckla företaget med. Sen att hon är stark där jag är svag, med ett enormt driv och entreprenörsanda är bara för bra för att vara sant. Så tacksam att våra vägar korsats. Och en jäkla badass coach är hon med. Tack för ALLT bäst Damla <3 Så pepp på framtiden!


Wow what an amazing g week it has been! It’s been pretty nuts when come to think about it. Everything from opening the studion to soon launching my kollektion Fashionablefit. This past Wednesday on International WSolmens Day we had our grand opening. Ab out 170 women came out to celebrate with us. Such an epic day with so much great energy. GIRL POWER! And today we kick started Fashionablefit Bootcamps. I can’t tell you how much I’ve missed it. So excited to be up and running again, and the best part in our very own studio. I just love this so so much! 

I just have to give a big shoutout to my colleague Damla. I’ve been running my business by myself for 5 years (read control freak) so it was about time I added more women power to the company. I’m so excited to have someone to finally share this journey with. She’s strong where I’m weak and have an amazing sense of initiative, drive and feel for business. Which is almost too god too be true. I’m so grateful that our paths crossed. Last but not least she is a badass coach. Thank you Damla for EVERYTHING <3 I’m so excited to share this journey and keep growing Fashionablefit together! Yay!! 

Leave a Reply

  • (will not be published)