MENU
16:13 | March 5, 2017

SUNDAY SWEETS

Snack,Sunday Treats
fashionablefit

Coffee break and Sunday sweets at Urban Deli Sveavägen

Kaffepaus. Fyller på med lite energi. Har jobbat i studion sedan fredag eftermiddag, nu börjar det börja närma sig slutresultatet. Och imorgon ska vi försöka få klart omklädesrummen. Det blir sååå fint! Ska snart visa hur det ser ut. I eftermiddag ska jag köra min första plåtning i studion med, pepp!

Ha en magisk söndag fina!


Coffee break and Sunday sweets. Refueling with some energy before final touches in the studio. It’s really coming together and I’m so excited to start the classes. Tomorrow and Tuesday I’m finishing off the changing rooms. It’s looking so good! I’ll show you shortly! This afternoon I’m doing my first studio shoot, yaaay! 

have a great Sunday babes! 

Leave a Reply

  • (will not be published)