MENU
9:35 | March 2, 2017

ADIDAS X FASHIONABLEFIT STUDIO

adidas,Fashionablefit
fashionablefit

Join us on 8th of March when we’re launching ADIDAS x FASHIONABLEFIT STUDIO at Urban Deli Sveavägen 44

Studion öppnar med dunder och brak den 8e mars på Internationella Kvinnodagen. Vid startskottet kommer det hållas öppna pass hela dagen med tränare från London och Stockholm. Målet med studion är att uppmuntra kvinnor till att våga ta plats och synas på ett ödmjukt vis. Förhoppningen är att studion blir en plats där kvinnor inspirerar, lyfter och supportar varandra till att vara starka både i träningen och det vardagliga livet. Gå med i vår FB-grupp HÄR KLICK för att anmäla er till passen. Schemat kommer under dagen.

Mars 2006 höll jag mitt första bootcamp i Stockholm. Med över 100 tjejer i väntelista insåg jag snabbt att det fanns en stor efterfrågan på bootcamps med det lilla extra. Sedan dess har företaget utvecklats snabbt och i mars 2017 öppnar vi Fashionablefit Studio i samarbete med adidas och Urban Deli Sveavägen. Studion blir den 4e adidas studion över världen och första som är brandas tillsammans med ett annat varumärke och adidas- ambassadör. Så himla kul!

Studion som ligger i Urban Delis bottenvåning på Sveavägen bygger på bootcamp koncept á 4 veckors intensiv träning. Ett effektivt sätt att kicka igång träningen samt inspirera till en aktiv och hälsosam livsstil. Våra deltagar får en grundkunskap inom träning, kostrådgivning samt teknikträning. FASHIONABLEFIT TRAINING består av funktionell styrketräning programmerat specifikt för kvinnor, som kombineras med exempelvis löpning, intervallträning, yoga, dans och boxning för att hålla träningen varierande, intressant och utvecklande. Vi bojkottar stereotyper och ideal och uppmanar våra deltagare att själva definiera vad skönhet och styrka är. Sedan dag ett av Fashionablefit Bootcamp har fokus varit på att vara den bästa versionen av sig själv inifrån och ut.

Vi vill att studion blir en mötesplats. Någon kanske träffar sin blivande chef och någon annan en ny vän. Någon kanske får en insikt om att byta karriär eller lämna allt och flyttar utomlands”. Energinboosten och det som händer under våra pass tillsammans ska inte bara ge dig endorfinkickar och effektiv träning med fokus på resultat. Det ska skapa ringar på vattnet och ha en positiv effekt på andra delar av ditt liv.

13e mars är det dags att slå upp dörrarna för de första bootcampet. Bootcampsen kommer hållas av mig själv samt fyra andra tränare även kallade Fashionablefit Coaches som jag har handplockat. Dessa är Damla Yaraman, Freja Modin, Linda Hedström och Jennifer Wallin. Alla tjejerna har bred kunskap och en lång bakgrund inom träning med egna specifika kunskapsområden såsom dans, yoga och thaiboxning.

Fashionablefit studio ligger i Urban Delis bottenvåning på Sveavägen 44.

 • Öppet hus anmälan sker via Facebookgruppen 8/3-2017.
 • Bootcamp start (info kommer) 13/3-2017.
 • [email protected]

“Vår vision är att skapa en plattform och ett community där tjejer inspirerar och lyfter varandra. En plats där en himla massa girl power möts och skapar ett forum där tjejer får ta plats och våga vara precis allt hon är och vill vara”

9 Responses to “ADIDAS X FASHIONABLEFIT STUDIO”

 1. Sandra on

  Grattis och grymt jobbat! Känns inte lika tråkigt att flytta hem från London längre efter tre år med allt vad London nu kan erbjuda i träning. En lite fråga, kommer studion endast bygga på bootcamps eller kommer det finnas möjlighet till klasser att boka in sig på som bygger på samma upplägg? Tänkte om man är intresserad av att träna hos er längre än fyra veckor 🙂

  Reply
  • fashionablefit on

   Heel Sandra! Tusen tusen tack <3 <3 Till en början kommer vi mestadels köra bootcamps och lite öppna klasser då och då. Så gå med i gruppen för att hålla utkik efter dom 🙂 Kramar <3 <3

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)