MENU
14:24 | August 7, 2016

ABOUT A YEAR AGO

Lifestyle
fashionablefit

IMG_70075F4A6665About a year ago in NYC at Brooklyn brigade shooting my 3rd collection for NLY Sport

Hej fina! Hoppas ni mår topp, det var ett par dagar sedan jag uppdaterade. Jag tog en liten “dator-detox”, vilket har varit så himla skönt! Jag har umgåtts med vänner och verkligen landat i mitt singelliv här i Stcokholm. Känner mig fylld av glädje och energi, och som jag nämnt tidigare kunde jag inte vara mer pepp på framtiden men också så otroligt lycklig i nuet. Mitt i livet helt enkelt och jag älskar det, haha!

Om drygt tio dagar bär det av mot det stora äpplet igen, nästan på dagen som dessa kampanjbilder fotades i NYC för ett år sedan. Det finns nog ingen stad som inspirerar mig så mycket och det är så kul att jobb tar mig dit ett par gånger per år. Ha en fantastisk söndag fina <3


Hey babes! I hope you’re feeling amazing? It’s been a few days since I’ve updated the blog. I needed a computer detox and just enjoy my new single life with my friends here in Stockholm. I feel so incredibly happy and full of energy, and as mentioned before I couldn’t be more excited about the future. And having thats said… for the first time I truly feel at peace and I’m cherishing everything in this moment. I feel blessed! 

In ten days I’m heading back to the big apple, pretty much exactly on the day I shot this campaign in NYC last year. This city just inspires me so much, and I feel so lucky that work takes me there a few times per year. Happy Sunday loves <3 

9 Responses to “ABOUT A YEAR AGO”

 1. ISA on

  skönt med lite pauser från datorn ibland. det behöver nog alla (läs: jag!!)
  Härligt att du har en positiv inställning till allt nu också! kram

  Reply
  • fashionablefit on

   Jaa det behövs verklige, och det kan vara svårt att planera in det tycker jag. Iblan d får man bara släppa att ens öppna datorn, haha! Kramar på dig <3 <3

   Reply
 2. Annie on

  Kommer du göra några Australien-baserade uppdrag även i framtiden eller lägger du det på is i och med att du inte har någon knytning dit längre? Kram!

  Reply
  • fashionablefit on

   Hej Annie, just nu lägger jag det lite på is. Tänkte du på något speciellt? Jag gör självklart fortfarande samarbeten med Australienska företag, men jag har ingen planerad resa just nu. Älskar Australien och det har varit mitt andra hem i över 8 år så jag släpper det såklart inte helt 🙂 Kramar

   Reply
   • Annie on

    Tänkte mest på att jag älskar Autralien och har älskat att läsa om det i din blogg! Sist jag var nere gick jag på typ var enda brunch/lunch-ställe du tipsade om och allt var verkligen succé! Tack för att du delat med dig, hade aldrig hittat de ställena annars, drömmer fortfarande om frukost på Trio i Bondi och lunch på Boat House i Balmoral) Så har alltid blivit väldigt inspirerad om allt som har med Autralien att göra i din blogg, även om dina andra inlägg såklart är precis lika intressanta och välgjorda så är det något med Australien som land som tilltalar väldigt. Så såklart tråkigt att det ej blir så mycket av det i fortsättningen, men förstår ju att ditt liv går vidare i en annan riktning nu. Och förresten den där raw/eko-butiken i Surrey Hills (bredvid Madame char char) var också fantastisk 🙂 Kram på dig

    Reply
    • fashionablefit on

     Åhh jag förstår 🙁 Jaa livsstilen i Australien är magi!! Bor du där? Annars kommer jag såklart fortsätta att resa och tipsa om massa underbara ställen. Men jag hör dig, Australien är speciellt. Vem vet jag kanske saknar det för mycket 😉 Massa karmar <3 <3 <3 <3

     Reply
     • Annie on

      Nej bor tyvärr inte där, men min bror har bort i Sydney så har varit nere 2013 och nu i vår! Längtar tillbaka hela tiden, magiskt land med magisk livsstil verkligen <3

 3. Daniela on

  Hej
  Underbar blogg.
  Hur började du med att få den rätta motivation i livet angående vad du gör idag ? Jag försöker hitta tillbaka till min men det snurrar mycket i huvudet om allt jag vill göra och hur jag ska kunna släppa allt som är runt omkring. Hur tar jag första stegen något bra tips? Kram Daniela

  Reply
  • Angelica on

   ÅH ja så bra! Snälla skriv ett inlägg om detta!! Hur din resa började och vilka var de första stegen, vad var extra svårt och hur försökte du ha din tankegång… pepp pepp 😉

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)